//here

De bioscoopbranche is er redelijk zeker van als eerste horeca open te gaan, vanaf 28 april 2020, met de 'anderhalve meter bios':

https://www.biosagenda.nl/nieuws_bioscopen-als-eerste-horeca-open_7793.html?utm_source=mailing_weeklyNews&utm_medium=email&utm_campaign=MA_WN_2020-04-09&&utm_content=big_news

Kunnen wij dan niet gaan schaken in de bios?

Stukkenjagers zit dus al dicht bij een oplossing...

(Ph 15 april 2020)

De Tatasteelpartijen worden ons gepresenteerd door een man met een baard, maar belangrijker, links van hem, een schaakbeauty: Anna Rudolf.


Hier is een foto van haar:

'Niet gek' zul je zeggen, maar live en streaming is ze nog veel leuker. Ze is iets ouder dan op de foto, en haar gelaatstrekken zijn daarom subtieler en innemender. Ze is IM, heeft een rating van 2200+....iets sterker dus dan Maarten van der Burght, maar zoveel mooier!

Hier is de link om het Tata toernooi met haar live commentaar te volgen: https://www.tatasteelchess.com/live/live-games?fbclid=IwAR27OcIsNe-r-0psW9r2BEGruRkf2Ohi8F0s_FCJDkWRVt-j1RE9qXNHZGg

De 33-jarige Hongaarse is voor zover wij na kunnen gaan SINGLE!

 Liren Ding is zo onbekend, ondanks nr. 2/3 positie van de wereld, dat Amerikanen steevast zijn naam verkeerd weergeven: 'Ding Liren', alsof je zou zeggen: 'Giri Anish'. 

Ook op deze vraag gaat Liren in, dat men zijn naam altijd weergeeft (Liren is dus de voornaam).

Liren Ding heeft ook een vriendin!

https://en.chessbase.com/post/who-is-ding-liren

 

We hebben het altijd al een beetje gevreesd: dat wij als schakers NERDS zijn. Is onze persoonlijkheid anders dan bij normale mensen?

Voor de meesten is het komkommer-camping tijd, des te harder is het werken voor onze redactie om u te vermaken.

Na weken vergaderen is de redactie er unaniem uit: onderstaand is de top 7 van mooiste schaaksters.