//here
Toon/Verberg
welkom

Welkom bij DSC

Hoewel het bij schaken draait om winst of verlies, gaat het bij onze vereniging om meer dan alleen die ene geniale zet die de partij redde, of om die prachtige combinatie die de tegenstander volledig in de war bracht.

Gezelligheid

Gezelligheid staat hoog in het vaandel

Daarom kunt u bij ons iedere week op vrijdagavond terecht voor een leuke pot schaak om daarna gezellig met andere leden na te keuvelen over die prachtige tussenzet of die éne blunder die u over het hoofd had gezien.

Lid Worden

Kom langs!

Wilt u meer informatie neem dan gerust contact op of loop een keer binnen op vrijdagavond.

Jeugd

Jeugd is ook van harte welkom

Ben je nog geen 16? Dan ben je van harte welkom op de zondagochtend. Schaken helpt je namelijk ook op school. Het verbetert je concentratie- en denkvermogen.Geachte belangstellenden,

A.s. vrijdag 8 feb 2019 zal bij schaakvereniging Dongen, of te wel DSC Dongen, op facebook te volgen onder https://www.facebook.com/DSCDongen/, een open avond worden gehouden van 19.30 - 20.30 uur, op het Parochiehuis (Hoge Ham 84). Wie het daarna leuk vindt, kan ook nog mee blijven doen met rapidschaak, tot ca. 22.30 uur. Aanmelden hoeft niet, wordt wel op prijs gesteld bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Toon/Verberg