//here
Toon/Verberg
welkom

Welkom bij DSC

Hoewel het bij schaken draait om winst of verlies, gaat het bij onze vereniging om meer dan alleen die ene geniale zet die de partij redde, of om die prachtige combinatie die de tegenstander volledig in de war bracht.

Gezelligheid

Gezelligheid staat hoog in het vaandel

Daarom kunt u bij ons iedere week op vrijdagavond terecht voor een leuke pot schaak om daarna gezellig met andere leden na te keuvelen over die prachtige tussenzet of die éne blunder die u over het hoofd had gezien.

Lid Worden

Kom langs!

Wilt u meer informatie neem dan gerust contact op of loop een keer binnen op vrijdagavond.

Jeugd

Jeugd is ook van harte welkom

Ben je nog geen 16? Dan ben je van harte welkom op de zondagochtend. Schaken helpt je namelijk ook op school. Het verbetert je concentratie- en denkvermogen.

Ons, beheerders van facebook DSC Dongen, bereikte een verzoek van zoon van middelbare leeftijd Mathé: zijn vader, in verzorgingshuis Schoolstraat 3 Dongen, wil af en toe (desnoods slechts eenmalig) potje schaken. Is iemand bereid daar éen of meerdere keren langs te komen? Contacteer de zoon. Idee zou kunnen zijn op het verzorgingshuis een mini schaakclub in te richten of daar een briefje over op te hangen. Zoonlief is de tegenvraag gesteld of vader niet af en toe op vrijdagavond de clubavond kan bezoeken in Parochiehuis. Philippe 30 jan 2019

Toon/Verberg