//here
Toon/Verberg
welkom

Welkom bij DSC

Hoewel het bij schaken draait om winst of verlies, gaat het bij onze vereniging om meer dan alleen die ene geniale zet die de partij redde, of om die prachtige combinatie die de tegenstander volledig in de war bracht.

Gezelligheid

Gezelligheid staat hoog in het vaandel

Daarom kunt u bij ons iedere week op vrijdagavond terecht voor een leuke pot schaak om daarna gezellig met andere leden na te keuvelen over die prachtige tussenzet of die éne blunder die u over het hoofd had gezien.

Lid Worden

Kom langs!

Wilt u meer informatie neem dan gerust contact op of loop een keer binnen op vrijdagavond.

Jeugd

Jeugd is ook van harte welkom

Ben je nog geen 16? Dan ben je van harte welkom op de zondagochtend. Schaken helpt je namelijk ook op school. Het verbetert je concentratie- en denkvermogen.

Vrijdag 6 september spelen we ronde 1 van seizoen 2019-2020. Deze ronde wordt ingedeeld volgens de beginstand. Normaal is dit de eindstand vorige seizoen. Door de toename van het aantal leden is besloten een aantal veranderingen aan te brengen. Met inachtneming van de verdiende promoties en degradaties, zijn de groepsnummers zoveel mogelijk gehandhaafd. Hieraan is de nieuwe instroom toegevoegd. Verder zijn de nieuwe deelnemers tussengevoegd, maar niet onderaan geplaatst zoals bij een gewone start. Ook zijn de verse krachten uit elkaar gehaald, zodat er komende vrijdag weinig kans is op partijen tussen twee nieuwkomers. In principe speelt in de eerste ronde nummer 1 tegen 2, 3 tegen 4, enz., maar door afwezigheid zullen er wat verschuivingen optreden.

Toon/Verberg