//here
Toon/Verberg
welkom

Welkom bij DSC

Hoewel het bij schaken draait om winst of verlies, gaat het bij onze vereniging om meer dan alleen die ene geniale zet die de partij redde, of om die prachtige combinatie die de tegenstander volledig in de war bracht.

Gezelligheid

Gezelligheid staat hoog in het vaandel

Daarom kunt u bij ons iedere week op vrijdagavond terecht voor een leuke pot schaak om daarna gezellig met andere leden na te keuvelen over die prachtige tussenzet of die éne blunder die u over het hoofd had gezien.

Lid Worden

Kom langs!

Wilt u meer informatie neem dan gerust contact op of loop een keer binnen op vrijdagavond.

Jeugd

Jeugd is ook van harte welkom

Ben je nog geen 16? Dan ben je van harte welkom op de zondagochtend. Schaken helpt je namelijk ook op school. Het verbetert je concentratie- en denkvermogen.


Tennis en schaken is de ideale combinatie: al een maal per week tennissen en je hele lichaam voelt sportief. Eenmaal per week schaken en je geest is weer geoefend en gewapend tegen dementie. Gezelligheid? Dat heeft DSC Dongen, maar ook minstens evenveel tennisvereniging OTC De Warande, Oosterhout. 24 maart 2019 is open dag en toss; bij toss worden alle rackets gemengd en speel je doubles, gemengd (! kom daar eens bij schaken om). Allemaal gratis. Philippe Blankert zal ook van de partij zijn. Interesse? Praat/mail met Philippe, of rechtstreeks met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Marie-Louise, onovertroffen gastvrouw). 

(deze oproep is oprecht gemeend: doe ook wat aan je fysieke kant, tennis is er ideaal voor, ook qua gezelligheid. Voor wie het ongepast vindt: een oproep zoals bovenstaande zal maximaal eens per jaar gepost worden). Boris Spassky combineerde ook tennis en schaken, en kijk hoe ver hij kwam ;)

Toon/Verberg